keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Hongdae kahvila: Flower Cafe Florte

IMG_6302

Hongdaen alueelle on hiljattain ilmestynyt uusi ihastuttava kukkakahvila Florte! Kahvila jakautuu kolmeen pienempään tilaan, joissa jokaisessa pöytiä on kahdesta kolmeen ja kukkia ja viherkasveja on aseteltu ympäriinsä seiniä ja kattoja myöten. Tästä paikasta tulee mielikuva, että tänne tullaan ystävättären kanssa nättiin kukkamekkoon pukeutuneena juomaan teetä, lakkaamaan kynnet ja ottamaan selfieitä. Mielikuva rikkoutui kuitenkin täysin kun näin yhdessä pöydässä kaksi karskia miestä keskenään..

IMG_6304
IMG_6303
IMG_6308
IMG_6307
IMG_6313

Juomat tuodaan pöytään puisilla tarjottimilla pienen kukkakimpun kanssa. Vaikka olenkin kahvi-addikti, halusin tällä kertaa jotain muuta, joten valitsin raikkaan mango smoothien. Päälle oli pursotettu reilusti kermavaahtoa ja koristeeksi oli laitettu syötävä kukka. Smoothie oli kooltaan yllättävän suuri, mutta olisin toivonut voimakkaampaa mangon makua. Kaverini otti teetä, en tiedä tarkemmin mitä laatua, mutta kupin viereen oli asetettu söpö pieni kisuli!

IMG_6318
IMG_6331
IMG_6323

Kahvilasta löytyy myös korealaisten blogien kuvien mukaan ihan hyvännäköisiä panineja, mutta tulimme tällä kertaa suoraan lounaan jälkeen, joten paninit jäivät maistelematta. Seuraavaa tilaisuutta odotellessa!


Paikka:
플라워카페 플로르떼 / Flower Cafe Florte
Osoite: 서울 마포구 신촌로6길 22 / Seoul, Mapo-gu, Sinchon-ro 6-gil 22
Metro: Hongik Univ. station, exit 6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti